fbpx

Over

01. Ons verhaal

Hallo wij zijn KoppyCoffee en wij hebben de manier gevonden om de natuur te beschermen. Lees meer over ons verhaal.

02. Over het gebied

Onze (h)eerlijke koffie groeit in een natuurgebied in het Noord-Oosten van Laos. Meer weten over het gebied klik hieronder.

03. Het product

Wij willen samen met jullie een mooiere wereld creëren voor natuur, dier en mens. Meer weten over onze impact klik hieronder.

04. Onze impact

Wij hebben een aantal ambitieuze doelen opgesteld, waarmee wij de wereld samen met jullie willen verbeteren. Zo willen wij investeren in een betere toekomst voor de lokale bevolking. Ook willen wij investeren in de uitbreiding en de bescherming van het natuurgebied, met als uiteindelijk doel: groei van biodiversiteit. Op deze manier creëren wij samen met jou een betere wereld voor natuur, dier en mens. Lees hier onze plannen voor 2020.

05. KoppyHelpingHand

KoppyHelpingHand is onze benaming voor de helpende hand die wij bieden om een betere wereld te creëren. Lees hier meer over ons eigen label.

06. Doe je mee?

Vind je het ook verschrikkelijk dat er elke dag kostbare natuur verloren gaat? Door de verantwoordelijke koffiebonen van KoppyCoffee draag jij bij aan een betere, eerlijkere en mooiere wereld! Doe jij mee onder het genot van een KoppyCoffee?

Wil je ook direct betrokken zijn bij de ontwikkelingen in het gebied en de lokale bevolking? Maak hieronder een account aan en zie wat jouw persoonlijke impact is!

07. Verkooplocaties

Onze heerlijke koffie is op meerdere locaties te koop. Kijk waar u onze koffie kan vinden en maak samen met ons de wereld een stukje beter!