fbpx

Koppy zakelijk

Koppy zakelijk

Spreekt het verhaal van KoppyCoffee u aan en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag hier gratis uw offerte aan en ontvang een gratis sample! Daarnaast komen wij graag bij u langs, om onder het genot van een Koppy Coffee de mogelijkheden met u te bespreken!

Wederverkopers

Om onze impact zo groot mogelijk te maken hebben wij u nodig! Hoe meer mensen onze koffie kopen, hoe meer wij kunnen doen om een mooiere wereld te creëren!

Denkt u dat KoppyCoffee goed past in uw assortiment, of bent u nieuwsgierig naar ons product? Mail ons gerust en wij komen met plezier een Koppy Coffee bij u drinken! Zo kunnen wij onze mogelijkheden met u doornemen.

Horeca

KoppyCoffee wil ons verhaal zoveel mogelijk verspreiden. Zo hopen wij meer mensen bewust te maken van de problemen in de wereld. Elk Koppy Coffee maakt de wereld een stukje mooier en dit is voor ons van levensbelang!

Wilt u als bedrijf meehelpen de wereld een stukje mooier te maken en uw gasten laten genieten van onze (h)eerlijke koffie? Neem gerust contact met ons op of vraag een gratis offerte aan!

Bedrijven

Wilt u met uw collega’s genieten van onze unieke koffie, waarbij jullie als bedrijf bijdragen aan een mooiere wereld? Wij bieden voor elke situatie een passende mogelijkheid. Van all-in pakket met koffiezetapparaat, onderhoud en onze koffiebonen, tot gewoonweg onze (h)eerlijke koffie!

Neem gerust contact met ons op of vraag een gratis offerte aan!